Podzimní sezóna 2024: Co nás čeká na hřišti

S nadšením oznamujeme, že jsme tento víkend zahájili novou ragbyovou sezónu 2024! Rozpis všech zápasů naleznete v sekci turnaje a akce. V sobotu začíná sezóna dětí U8-U10-U12 prvním turnajem v Bystrci. Doufáme, že se tam s co nejvíce z vás uvidíme!

Hráči a hráčky Akademie v akci za společné týmy

Ženy Moravia Rugby poprvé zvítězily v turnaji série Mistrovství ČR žen. První podzimní turnaj MČR žen se konal ve Zlíně při oslavách 80 let založení klubu. Justýna Silarzská a Valerie Vodáková reprezentovaly Akademii ve společném týmu Moravia Rugby, tvořeném hráčkami z Bystrce, Dragonu a Akademie. Pro Justýnu to byl první turnaj mezi seniorkami a hned se předvedla v tom nejlepším světle! Děkujeme holkám za skvělou reprezentaci klubu a za pomoc v rozvoji Akademie. 

V sobotu také nastoupili v zápase RCB U16 proti společenství Vyškov/Zlín/Olomouc tři naši hráči hostující v Bystrci. Na tříčtvrtkách společně hráli Hubert Varmuža a Jiří Hasník, a na vazači Tomáš Krůta. Kadeti Bystrce porazili Vyškov 31:24. Gratulujeme a děkujeme také klukům za skvělou reprezentaci Akademie!

RAB U14 vs Dragon „B“

Náš tým starších žáků U14, zahájil sezónu v rozvojové soutěži utkáním proti RC Dragon Brno “B”. Po Brněnském derby Dragon vs. Bystrc v kategorii U14, ve kterém byli úspěšnější hosté, nastoupili naši Akademici proti druhému týmu domácích. Zpočátku jsme hráli opatrně a soupeř využil prostor k prvnímu položení. Nicméně během první půle se naši kluci začali dostávat do šancí a položit se nám povedlo celkem 4x. Poločas jsme vyhráli 5:24. V druhém poločase jsme však ubrali z tempa a soupeř otočil utkání ve svůj prospěch a zvítězil 29:24. Přesto bylo možné nalézt mnoho pozitiv, vždyť pro polovinu týmu to bylo první utkání na celé hřiště! Děkujeme kamarádům z Dragonu za možnost sehrát pěkné vyrovnané utkání v Brně. Příští neděli vyrážíme do Olomouce, tentokrát nás čeká turnaj a dva kratší zápasy.

Máme nový ESHOP od Macronu!

S hrdostí oznamujeme spolupráci s firmou YOURSPORT, prodejcem vybavení od francouzské sportovní značky MACRON. Všichni členové klubu mohou využít klubovou slevu 30% s kódem RABKLUB. Více o spuštění e-shopu se dočtete ve samostatném článku později.
https://www.yourclub.cz/ragbyova-akademie-brno/

Příspěvky

Povinností všech členů sportvínho klubu je vždy řádně hradit klubové příspěvky. Výše zůstává stejná, 2500 Kč na půl roku pro děti U8-U16. U dětí U6 a OPEN je částka 1250 Kč. Sleva na druhého sourozence 50% stále platí. Nově zavádíme variabilní symboly pro každého člena, aby alokace plateb byla jednodušší. Seznam variabilních symbolů naleznete zde. Seznam zahrnuje členy registrované v Informačním systému ČSRU, proto pokud nemůžete dohledat jméno svého dítěte, pravděpodobně jste ještě nevyplnili registraci. Všechny informace k příspěvkům naleznete v sekci Pro rodiče -> Příspěvky.

V případě dotazů se nám ozvěte na info@rabrno.cz.

Děkujeme všem za podporu a že s námi vaše děti sportují. Společně se vydáváme na další zajímavou cestu podzimní sezónou!